Global UGRAD Exchange Program ПДФ Штампа Ел. пошта

Global_UGrad_znak   World Learning пројекат наставља имплементацију FORECAST програма за размену студената под руководством US State Department Bureau of Educational and Cultural Affairs и у сарадњи са Канцеларијом за културу и медије Америчке амбасаде. Програм ће од ове академске године носити ново име: Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD).  
    Циљ програма остаје исти,  слање   групе студената на једногодишње академске студије у Америци (2012/2013).
    Програм је доступан студентима свих материјалних могућности и свих профила студирања јер је у питању  пуна стипендија која покрива све трошкове (путовање, смештај, исхрана, књиге, школарина) Једини изузетак су студенти чије се студијске групе у Сједињеним Америчким Државама налазе у оквиру постдипломских студија (нпр.медицина, право и сл).

Информациона листа и пријава.


    Захваљујући овом програму 30 студента из Србије, са различитих факултета и студијских група, тренутно борави у Сједињеним Америчким Државама. Они похадјају 20 америчких универзитета. Након пет година успешне реализације програма четврта генерација од 30 студената вратила се у мају из Сједињених Америчких Држава успешно савладавши академску годину и наставља своје студије на матичним факултетима.

 

Преглед свих вести

Архива вести